Informatie website gemeente Bergen

Welkom in Bergen is een responsive website gebaseerd op WordPress en is gemaakt tijdens mijn stage bij iDOTMEDIA. De website informeert bezoekers en inwoners van Bergen over wat er in hun gemeente gebeurt, zoals bijvoorbeeld evenementen en nieuwsberichten.

Bezoekers kunnen kiezen of ze de website in het Nederlands of Duits willen lezen, ook kunnen bezoekers die slechtziend zijn de teksten vergroten zodat deze makkelijker te lezen zijn.

De website bevat een evenementen overzicht waarbij alle evenementen worden weergeven, wanneer er een evenement is afgelopen wordt deze automatisch uit het overzicht verwijderd.

Voor foto’s en video’s is er een mediaportaal gemaakt met een gallerij voor foto’s en videos’s waar doorheen geklikt kan worden.

Om inkomsten te genereren is er een module gemaakt voor het toevoegen van advertenties. Om een afbeelding toe te voegen is een afbeelding nodig die wordt weergeven op de website en een link waar de advertentie naar toe moet linken. Er wordt bijgehouden hoevaak een advertentie is weergeven en bekeken, zodat hier de advertentiekosten op kunnen worden berekend.